5-15 March 2015 • 3pm, 8pm
(No shows on Monday)


Regarded amongst the most iconic of Singaporean theatre, Titoudao is back again for an amazing 5th staging that promises a refreshing treat with the same endearing taste! Like love, history, passion and culture, Titoudao will continue to touch the hearts of generations past, present and future.


FIND OUT MORE
ENTER MICROSITE

联系我们

咨询

boonteck

TOY肥料厂

“我们我衷心的感谢所有的赞助商和合作伙伴对我们的支持与鼓励。我们非常热爱我们的这份工作,每一份慷慨的捐助都代表了您对我们的信任与莫大的鼓舞。有了信心我们能够不断地制作高质量的戏剧作品给本地及海外的观众,把新加坡的戏剧艺术带到世界各地。没有任何语言可以准确描述我们的感激之情,但这里我们真诚道一声谢谢!”


map-01

联系我们

洽谈合作项目与赞助请联系我们!

TOY 肥料厂

15A 斯密斯街,邮政编码 058929

电话
传真
邮箱
(65) 6222 1526
(65) 6221 6285
info@toyfactory.com.sg

咨询

请问您有任何疑问吗?请发电子邮件给我们,我们会尽快的回复您!您也可以拨打(65)62221526 直接与我们联系。





名衔*
姓名*
职业*
国籍*
公司/机构*
邮箱*
地址*
电话(公司/手机)*
信息*